Search

Potřebujete po povodních zkontrolovat FVE?

Minulý víkend zasáhly Českou republiku povodně, které poškodily nespočet nemovitostí včetně fotovoltaických elektráren.

Chápeme, že po takové události máte spoustu starostí a možná si nejste jisti, jak s fotovoltaikou po povodních správně naložit. Proto jsme pro Vás na Facebooku připravili návod, jak postupovat, pokud u Vaší fotovoltaické elektrárny došlo k poškození.

K poškození primárně docházelo u baterií a solárních střídačů, ale nechceme podcenit kontrolu ani u případného poškození solárních panelů.

Víme, že ani ten nejlepší návod nemůže nahradit odbornou pomoc. Proto Vám nyní nabízíme kompletní servisní balíček za zvýhodněnou cenu 2990 Kč, který zahrnuje důkladnou kontrolu Vaší fotovoltaické elektrárny, včetně termovizního měření. Termokamera nám umožní odhalit případné skryté problémy, které by mohly vést k budoucím poruchám.

Naším cílem je pomoci Vám co nejrychleji obnovit provoz Vaší fotovoltaiky, aniž byste museli mít obavy z případných skrytých škod. Nechceme, aby povodně znamenaly pro Vás další ztráty. Proto jsme se rozhodli tuto službu nabídnout za výhodnou cenu a s přátelským přístupem našeho servisního týmu, který je připraven Vám kdykoliv pomoci.

Pokud máte jakékoliv dotazy nebo potřebujete poradit, neváhejte nás kontaktovat na e-mailu servis@somias.cz. Jsme tu pro Vás, abychom Vám pomohli zvládnout tuto náročnou situaci s co nejmenšími starostmi.

You might be interested in