Search

Jak ušetřit na energiích v domácnostech a firmách díky bezpečné fotovoltaické elektrárně?

Doposud byly fotovoltaické elektrárny realizovány především pro rodinné domy. V posledních měsících ale stoupá poptávka po elektrárnách i ze strany firem a bytových domů.

Velká pozornost je přitom věnována kompletnímu dodání včetně zajištění bezpečnosti a servisu fotovoltaických elektráren.

V rozhovoru pro seznamzpravy.cz odpovídal na otázky pan Petr Florián, jednatel naší společnosti SOMI, která se zabývá instalací, provozem a servisem fotovoltaických elektráren pro rodinné domy, firmy a bytové domy.

Krátce z rozhovoru:

Jakým způsobem zajišťujete, aby vaše fotovoltaické systémy splňovaly nejvyšší standardy bezpečnosti?

Bezpečnost je pro nás naprostou prioritou. Všechny naše systémy jsou navrhovány a instalovány s ohledem na nejnovější bezpečnostní normy. Spolupracujeme s předními dodavateli certifikovaných komponentů, které následně pečlivě testujeme.

Naše montéry pravidelně školíme, aby byli vždy obeznámeni s nejnovějšími technologiemi a postupy. Klíčové je také pravidelné monitorování systému, které umožňuje včasnou detekci a odstranění případných problémů. Proto nyní říkáme, že máme nejbezpečnější fotovoltaickou elektrárnu na trhu.

V rozhovoru se dozvíte mnoho zajímavých informací. Celý rozhovor si můžete přečíst here.

You might be interested in