ACTION: You now have the option to have the meter box replaced completely in addition to your PV contract. Free. More information here.

Search

Invitation to the FOR ARCH fair + FREE ticket

Chcete se dozvědět více o našich fotovoltaických elektrárnách, co vydělávají i v noci? Od úterý 19. září do soboty 23. září se můžeme potkat na veletrhu FOR ARCH v PVA v Letňanech v Praze. Přijďte se s námi pobavit o tom, jak být soběstační s energiemi nejen u vás doma, ale třeba i ve firmách a v obcích nebo SVJ.

Srdečně zveme návštěvníky veletrhu na naši expozici. Zájemci si budou moci vše prohlédnout zblízka, od používaných materiálů přes softwarové uživatelské rozhraní až po počítačovou simulaci fungování celého našeho systému,“ slibuje Petr Florián, jednatel firmy SOMI, která za první rok svojí existence instalovala více než 700 inteligentních fotovoltaických elektráren.

Pro zájemce o chytrou fotovoltaiku bude určitě velkým lákadlem i speciální sleva, kterou budeme v rámci veletrhu klientům nabízet,“ prozradil Petr Florián. Dozvíte se od našich odborníků, jak na dotace, jakým způsobem řeíme možný odprodej nebo sdílení vytvořené energie a obecně se budete moci zeptat na cokoliv, co Vás na toto téma zajímá.

Těšíme se na Vás v hale 4A, stánek 02. Více si přečtěte v tiskové zprávě. Navíc můžete získat vstupenku ZDARMA – stačí se zaregistrovat: https://forarch.cz/vystavovatel/voucher?v=29eddca0b109cf40d6e2d112d4309557

 

You might be interested in