Summer with SOMI: Choose your PV plant as a bonus holiday voucher, discount on battery or optimizers and CCA kit. More information here.

Search

Vše pro vaši fotovoltaiku na jednom místě

S nadšením oznamujeme spuštění nové brány do světa fotovoltaiky - nový e-shop SOMI přináší kompletní sortiment produktů pro efektní využití solární energie.

Co přináší e-shop SOMI?

Širokou škálu produktů, která Vám pomůže šetřit a využívat FVE naplno.

  • např. solární panely – vysoce účinné panely pro maximalizaci zachycení sluneční energie
  • Batteries – spolehlivé a výkonné baterie pro ukládání přebytečné energie
  • Střídače: kvalitní střídače pro konverzi stejnosměrného proudu na střídavý.
  • Optimizéry: pokročilé optimizéry pro zajištění maximální účinnosti každého panelu.

Na e-shopu určitě uvítáte:

  • odborné poradenství v oblasti fotovoltaických elektráren, pomůžeme Vám najít přesně to, co potřebuje Váš dům, či Vaše firma
  • rychlé a spolehlivé doručení – u Vás během dvou pracovních dnů
  • jednoduché B2B přihlášení a s ním spojené zvýhodněné velkoobchodní ceny
  • 15% sleva hned po registraci
  • dopravu baterii zdarma zajištěnou společností SOMI
  • snadný proces objednávky

Na závěr si dáme rozhovor s Lukášem Rozumným – managerem e-shopu

Redaktor:  Můžete nám přiblížit, co váš nový e-shop nabízí?
Lukáš Rozumný: Náš e-shop nabízí kompletní sortiment pro fotovoltaické systémy – solární panely, měniče, baterie a další příslušenství.
Redaktor: Jak dlouho trvalo spuštění nového e-shopu?
Lukáš Rozumný: Celý proces nám zabral rekordní tři měsíce od plánování projektu po spuštění ostré finální verze. Nyní už jen doplňujeme fotky a popisy produktů.
Redaktor: Co vás vedlo k založení tohoto e-shopu?
Lukáš Rozumný: Můj zájem o založení e-shopu se zaměřením na fotovoltaiku byl inspirován touhou přispívat k udržitelnosti a environmentální ochraně. Viděl jsem rostoucí poptávku po obnovitelných zdrojích energie a uvědomil si potenciál fotovoltaických systémů ke snížení uhlíkových emisí a závislosti na konvenčních energetických zdrojích.
Založení e-shopu mi umožnilo přinést tyto technologie přímo k zákazníkům, nabízet vzdělávací zdroje a poradenství a pomáhat tak lidem přejít na čistší a udržitelnější zdroje energie. Kromě toho jsem chtěl vytvořit platformu, která by poskytovala širokou škálu kvalitních produktů a služeb v oblasti fotovoltaiky, aby bylo pro zákazníky snazší najít vše, co potřebují, na jednom místě.
Můj cíl je nejen pomáhat zákazníkům ušetřit peníze na jejich energetických účtech, ale také přispívat k globálnímu snížení emisí a podpoře udržitelné budoucnosti pro příští generace.

Tipy pro nováčky ve světě fotovoltaiky

Pokud jste v oblasti fotovoltaiky nováčkem, začněte s následujícími kroky:

  1. Analýza potřeb: Zjistěte, kolik energie vaše domácnost / Vaše firma potřebuje a jaký je Váš rozpočet pro instalaci solárních panelů.
  2. Výběr správného produktu: Vyberte si kvalitní panely, baterie a střídače, které budou nejlépe odpovídat Vašim potřebám. Rádi Vám však poradíme s výběrem.
  3. Instalace a údržba: Instalaci provedeme za Vás, údržbou rozumíme pravidelné kontroly systému, které je nutné si objednat

Navštivte náš e-shop a zjistěte, jaké výhody může přinést fotovoltaika nejen Vaší firmě, ale i Vaší domácnosti. Těšíme se na vaši objednávku!

You might be interested in