ACTION: You now have the option to have the meter box replaced completely in addition to your PV contract. Free. More information here.

Search

Subsidies are getting thinner

Pospěšte si, dotace se tenčí. Pokud uskutečníte objednávku do 11. února 2024, garantujeme Vám dotaci v současné výši. Od března již bude dotace nižší.

Dle informací ze Solární asociace a z trhu se rychle snižuje celková alokovaná dotace na program Nová zelená úsporám a v důsledku těchto informací pak dochází ještě k rychlejšími čerpání dotací na celém trhu (zatím se nejedná o oficiální informaci ze Státní fondu životního prostředí). Hrozí tak rychlejší vyčerpání alokovaných dotací z důvodu, že od března budou dotace na nižší úrovni než jsou dosud (zatím také není oficiálně potvrzeno).

Pokud tedy uvažujete o fotovoltaické elektrárně, neprodleně kontaktujte naše operátory na bezplatné telefonní lince 800 440 460 nebo vyplňte formulář na https://somias.cz/ziskat-nabidku/ Máme dostatečnou kapacitu, abychom Vám dotace zajistili, ale pouze u objednávek do 11. února 2024.

You might be interested in